Βράβευση μαθητών στην γεωγραφία

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 9 Μαϊου 2022 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Στροβόλου η εκδήλωση που διοργάνωσαν ο Γεωγραφικός Όμιλος Κύπρου και η Επιθεώρηση Γεωγραφίας του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού για την Ημέρα Γεωγραφίας 22.  Κατά την εκδήλωση απονεμήθηκαν σε μαθητές και μαθήτριες γυμνασίων τα βραβεία και διπλώματα του Παγκύπριου Μαθητικού Διαγωνισμού στη γεωγραφία της Κύπρου, με θέμα «Οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στην Κύπρο και τρόποι αντιμετώπισής της».

Ο διαγωνισμός απευθυνόταν σε μαθητές/μαθήτριες δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων μέσης εκπαίδευσης. Η ανταπόκριση καθηγητών και μαθητών υπήρξε ικανοποιητική. Εργασίες υπέβαλαν μαθητές από είκοσι σχολεία και το επίπεδό τους ήταν σε γενικές γραμμές πάρα πολύ καλό.

Πρώτο βραβείο απέσπασαν από κοινού οι μαθητές της Β’ τάξης του γυμνασίου Αποστόλου Παύλου Πάφου  Νικολίνα Σεργίδου, Κωνσταντίνα Φράγκου, Ελεάνα Χαραλάμπους και Αφροδίτη Χατζηοικονόμου και οι μαθητές της Γ’ τάξης  του Γυμνασίου Αγλαντζιάς Διαμάντω Κωνσταντίνου, Οδυσσέας Πιερίδης, Μαρία Πατίνιου και Μάρκος Σωκράτους.

Κατά την εκδήλωση παρουσίασαν την εργασία τους οι μαθητές του γυμνασίου Αγλαντζιάς που πήραν πρώτο βραβείο και η μαθήτρια της Β’ τάξης του γυμνασίου Βεργίνας Λάρνακας  Μαρία Ευαγγέλου που πήρε δεύτερο βραβείο.

 Χορηγός της εκδήλωσης είναι η ΟΠΑΠ (Κύπρου) Λτδ.

Hmera Geografias 22